Mistä saan lainaa yritykselle?

Se on lausahdus jonka kuulee yrityselämässä kohtuullisen usein. Lainan tarpeen syynä voi olla muun muassa se, että asiakas ei ole maksanut laskuaan tai se, että tärkeän komponentin toimitus on myöhästyttänyt projektin kulkua. Oli syynä mikä tahansa, on tärkeää tietää mistä yrityslainaa voi saada nopeasti ja ilman reaalivakuuksia.

Mistä hakea lainaa yritykselle?

Lainaa voidaan hakea monestakin paikasta. Jos lainan saamisella ei ole kiire, voi lainatakausta hakea Finnveralta tai pankkilainaa pankilta. Ongelmana näissä ratkaisuissa on se, että lainan saaminen saattaa kestää jopa viikkoja, ja siinä ajassa on mahdollisesti jo pahin tapahtunut – laskut on jäänyt rastiin ja korot uhkaavat koko yrityksen taloutta.

Onneksi löytyy kuitenkin toisiakin yrityslainoja; sellaisia yrityksen lainoja, jotka voit saada jopa saman päivän aikana yrityksen pankkitilille – sellaisia lainoja, jotka auttavat silloin kun hätä on suurimmillaan!

Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fi on yrityksille suunnattu lainapalvelu, joka tarjoaa vaivattoman ratkaisun kaikenkokoisten ja -ikäisten yritysten nopean lainan tarpeeseen.

Jos siis tarvitset lainaa yrityksellesi 3000-100.000 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla, tartu toimeen ja täytä ilmainen verkkohakemus. Sinulta ei edellytetä tilinpäätösdokumentaatiota.

 • Yritysrahoitusta 3000-100.000 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla
 • Ei edellytetä tilinpäätösdokumentaatiota
 • Nopea maksu yrityksen tilille

Palvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. liiketoiminnan nopea kasvu, asiakkaiden maksuviiveet ja muut päivittäiset haasteet, jotka asettavat omat vaatimuksensa yrityksen käyttöpääoman hallintaan tai aiheuttavat kassavajetta. Yritysluottoa käytetään myös esim. hankintoihin ja kalustoon. 

Ferratum Business

Lainaa Ferratum Businessilta rahat, joilla saat yrityksesi kasvamaan – ja laina maksetaan yrityksen tilille nopeasti!

FB on nopeampi ja helpompi tapa saada lainaa yritykselle. Ferratum yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat lainapäätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa seuraavana päivänä.

 • Lainaa 2 000-250 000 euroa
 • jopa 18 kuukauden laina-aika
 • Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu
 • Ei piilokuluja

Ota yrityslaina Ferratumilta ja tee investointeja, palkkaa lisää työntekijöitä tai täytä kasvusi taloudelliset vaatimukset. Ferratum yrityslaina on turvallinen ja varma laina. Täytä vain maksuton hakemus minä vain vuorokauden tuntina – laina käsitellään aina nopeasti ja vaivattomasti.

Qred Yrityslaina

Qred Yrityslaina on osa pohjoismaista rahoitusalan konsernia Qred AB, josta yritykset voivat hakea lainaa 1000 – 50 000 euroa hankintoihin tai käyttöpääomaksi. Lainan hakeminen ei maksa mitään, eikä avauskuluja veloiteta. Lisäksi lainansaanti on nopeaa ilman ikäviä lisäyllätyksiä. Oli lainatarpeesi iso tai pieni, olet aina tervetullut Qred Yrityslainaan! 

 • Lainaa 1 000-50 000 €
 • Takaisinmaksuaika 1-12 kk, uudet asiakkaat 1-6 kk
 • Kulut alkaen vain 1.75 %/kk
 • Korko 0 %, avausmaksu 0€, tilinhoitomaksu 0€, muut piilokulut 0€
 • Mahdolliset muutokset takaisinmaksuun 0€
 • Maksat kulua vain käytetyltä laina-ajalta

Lainaa on helppo hakea ilmaisella verkkohakemuksella. Pyydä Qrediltä tarjous. Se ei sitouta sinua mihinkään, mutta saat nopeasti tietää, kuinka paljon lainasi tulisi maksamaan!

Loppusanat

Lainaa yritykselle voi hakea monesta paikasta. Jos kuitenkin haluaa yrityslainaa nopeasti tilille, kannataa suunnata nokka kohti kolmea ylläolevaa yritysrahoitusyhtiötä.